Pasta de naut cu avocado si busuioc

de katty in Mancaruri de post, 12 Aug 2021 | 7128 vizualizari

 

Retete de suflet
 

 

INGREDIENTE

  • 400 gr naut fiert in prealabil sau din conserva
  • 2 bucati avocado
  • o mana busuioc proaspat
  • 2 catei de usturoi
  • zeama de lamaie dupa gust
  • sare
  • piper negru macinat
  • 70 ml ulei de masline
  • paine prajita ptentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de naut cu avocado si busuioc:

Punem nautul scursul intr-un vas inalt. Taiem avocado pe jumatate, scoatem samburii, scoatem miezul cu o lingura si il punem peste naut. Punem si frunzele de busuioc, usturoiul curatat de coaja, sare, piper dupa gust, zeama de lamaie apoi incepem sa mixam turnand uleiul de masline pana obtinem o pasta. Punem pasta intr-un vas nemetalic acoperit si dam la frigider pana in momentul servirii.

Servim pasta cu paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de naut cu avocado si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole galbena